Få vackra och fylliga ögonbryn med PhiBrows.

PhiBrows är en semi-permanent metod för kosmetisk pigmentering av ögonbryn. Metoden kallas även microblading eller 3D-metoden. Behandlingen utförs med ett handverktyg och man använder en stråteknik för att få ett så naturligt resultat som möjligt. I behandlingen används endast Phibrows egna pigment som är gjort på 100% naturliga ämnen. Pigmentet väljs noggrant ut så att det passar dina naturliga färger och stråna pigmenteras alltid i största möjliga mån i deras naturliga växtriktning. Symmetri uppnås genom PhiBrows verktyg där ögonbrynsformen beräknas enligt det gyllenesnittet (phi 1.618) och ansiktets morfologi.

Rekommendationer för bästa resultat:

  • Innan behandling bör du undvika: sol/solarium, alkohol/droger, omega-3, smärtstillande och blodförtunnande läkemedel.

Du får inte vara gravid, ha högt blodtryck eller några blodsjukdomar och det får inte finnas några utslag/eksem i behandlingsområdet.

Har du nyligen färgat brynen eller gjort Botox måste det gå minst 2 veckor innan behandling med PhiBrows.

  • Upp till 10 dagar efter behandling bör du undvika: sol, klorvatten, bastu, solarium, makeup och hudvårdsprodukter som inte rekommenderats särskilt för detta av din terapeut.

Direkt efter behandlingen kan man uppleva att brynen ser väldigt mörka och markerade ut men de kommer blekna inom ett par veckor. Hållbarheten på det pigmenterade området är individuell, vissa kan behöva en påfyllning efter 6-8 månader medan andra kan vänta 1-1,5 år. 70% av slutresultatet hänger på din eftervård och därför är det extremt viktigt att du följer de råd du får av din terapeut.

Behandlingen med PhiBrows utförs på Hudateljén i Östersund. Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation.
Välkommen att boka på 063-51 25 45 alt. hudateljen@allavieclinic.com.