Anneli Henriksson

Legitimerad sjuksköterska

Legitimerad sjuksköterska med 1 årig specialistutbildning i dermatologisk och kosmetisk sjukvård vid Senzieakademiet Norge. Enda högskoleutbildningen i Skandinavien för sjuksköterskor i estetisk medicin. Certifierad i de ledande märkena på marknaden i medicinsk hudvård såsom Restylane, Juvederm, Teosyal. Certifiering från Allergan och Galderma i Botox och Belkyra-behandlingar. Certifierad och examinerad i botox och fillerbehandlingar av världsberömda estetik läkaren Kieren Bong från Scotland. Medlem av Rådet för estetiska behandlingar i Sverige. Annelis vision är att kunna erbjuda trygga och säkra injektionsbehandlingar med hög servicegrad och kvalitet i fokus med naturliga resultat.

Frida Svensson

Auktoriserad Hudterapeut

Frida är utbildad auktoriserad hud- & spaterapeut via Elisabethskolan i Stockholm. Hon har även internationell Cidesco examen. Frida brinner för att kombinera och skräddarsy behandlingar efter varje kund och deras önskemål, absolut roligast är det att kombinera den klassiska hudvården med maskiner.

Rigmor Jonsson

Auktoriserad Hudterapeut

Rigmor är auktoriserad hudterapeut sedan 2008. Hon är utbildad vid Elisabetskolan i Stockholm och har Internationell Cidescoexamen. Hon har mångårig erfarenhet och utbildningar inom resultatinriktad hudvård och har arbetat med flertalet av marknadens ledande hudvårdsmärken.